NAPRAVI KEYLOGGER U C JEZIKU ZA PROGRAMIRANJE

Keylogger je softverski program koji snima sve kljucne poteze korisnika racunara. Hakovanje ovom metodom podrazumeva osnovno znanje kodiranja u C pragramskom jeziku, ali se na internetu mogu naci vec gotovi kodovi, kao sto cete ovde videti primer jednog. Keylogger pamti sve otkucaje na tastaturi i belezi ih u dokumentu koji se u svom nazivu ima reci "log.txt" i smesta ih na hard disku racunara.


Nakon toga keylogger salje taj dokument na odredjenu vec zadanu email adresu ili na FTP adresu u zavisnosti od toga da li se radi o "remote keylogger" ("daljinski"keylogger) ili o "physical keylogger" (fizicki keylogger). Fizicki keylogger je dobar ako imamo direktan pristup tom sistemu, da bi se rucno preuzele te evidencije. Daljinski keylogger mozete koristiti iz bilo kog mesta u svetu, jedini uslov je da zrtva napada mora imati internet konekciju. Ovde cu dati primer kako se u C jeziku kodira fizicki keylogger.

Algoritam za pisanje fizickog keyloggera se sastoji iz:
1) Kreiranja praznog <log file> za skladistenje otkucaja na tastaturi.
2) Presretanje otkucaja pomocu "GetAsyncKeyState()" funkcije.
3) Lagerovanje presretnutnih vrednosti u file.
4) Sakrivanje "Runing window " dijaloga kako ne bi bio detektovan.
5) Pokretanje loga u svim uslovima
6) Dodavanje "sleep ()" funkcije da se smanji opterecenje procesora na 0%

Napomena: Sacuvajte program kada ukucate kodove pod nazivom svchost.c pre kodiranja. Nakon kodiranja napravice se sam binarni svchist.exe file koji je smesten u C:/windows folder. Log-u pristupamo tako sto odemo na C:/windows/svchost.log i kliknemo dupli klik, to je nas software pomocu koga pratimo otkucaje na tastaturi.

<<<<<< Kompletak kod mozete naci klikom ovaj tekst >>>>>>

Tagovi: hakovanje, c programiranje, keylogger

Share this article :

0 коментара:

Постави коментар

 
Copyright 2012 Hakovanje | Powered by Blogger
Design by George Robinson | Supported by BTDesigner